Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burak Yılmaz Fenerbahçe : Burak Yılmaz, ilk derbi golünü Fenerbahçe karşısında ... : Beşiktaş'ın yıldız golcüsü burak yılmaz, önceki gün oynanan fenerbahçe derbisinde beklentilerin altında kaldı.

Burak Yılmaz Fenerbahçe : Burak Yılmaz, ilk derbi golünü Fenerbahçe karşısında ... : Beşiktaş'ın yıldız golcüsü burak yılmaz, önceki gün oynanan fenerbahçe derbisinde beklentilerin altında kaldı.. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. Fenerbahçe ile anlaştığı konuşulan yılmaz'ın süper lig'e döneceği öne sürüldü.

Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığına yönelik yapılan açıklamada, 'kulübümüzün burak yılmaz ile anlaşma sağladığı yönündeki 'kesin bilgiler' doğru değildir.' ifadelerine yer. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba.

Burak yılmaz - Fenerbahçe çok büyük camia ! - YouTube
Burak yılmaz - Fenerbahçe çok büyük camia ! - YouTube from i.ytimg.com
Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Fenerbahçe, bu sezonun başında transfer olduğu lille takımında gösterdiği performansla fransızlardan alkış alan burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı. Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Öte yandan bu gol, burak yılmaz'ın trabzonspor formasıyla 61. Beşiktaş'ın yıldız golcüsü burak yılmaz, önceki gün oynanan fenerbahçe derbisinde beklentilerin altında kaldı. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Fenerbahçe ile anlaştığı konuşulan yılmaz'ın süper lig'e döneceği öne sürüldü.

Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Dakikasında oyundan alınan burak yılmaz, alper ulusoy'a kızarak kenara geldi. Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sergen yalçın'dan sonra burak yılmaz, 4 büyükler diye tabir edilen galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor formaları giyen ikinci futbolcu oldu. Transferde emeği geçen herkese teşekkür eden burak, kimseyi mahcup etmeyeceğimi düşünüyorum. Transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığına yönelik yapılan açıklamada, 'kulübümüzün burak yılmaz ile anlaşma sağladığı yönündeki 'kesin bilgiler' doğru değildir.' ifadelerine yer. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler; Fenerbahçe, burak yılmaz'la anlaşmaya varıldığına yönelik çıkarak haberleri resmi hesaptan yaptığı açıklamayla yalandı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli yorumcunun kulübümüzün gelecek sezon için burak yılmaz ile anlaşma sağladığı yönünde. Burak yılmaz burada selçuk i̇nan ile iyi bir uyum yakaladı ve fenerbahçe'ye transfer oldu. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Burak yılmaz, 15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da dünyaya geldi. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider.

Ligin dört büyük takımında da forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe deneyiminde ise istediği başarıyı gösteremedi. Futbola 2001 yılında antalyaspor altyapısında başlayan burak yılmaz, antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 mayıs 2003 tarihinde sivasspor karşısında çıktı. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Lille ile fransa ligi şampiyonluğuna uzanan burak yılmaz, canal futbol'a verdiği röportajda zaferin sırrını, soyunma odasının güçlü uyumuyla açıkladı. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı.

Burak Yılmaz Fenerbahçe kadrosuna alındı
Burak Yılmaz Fenerbahçe kadrosuna alındı from www.futbolarena.com
Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. 34 yaşındaki santrfor, mücadelenin 53. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider. Burak yılmaz, 15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da dünyaya geldi. Transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığına yönelik yapılan açıklamada, 'kulübümüzün burak yılmaz ile anlaşma sağladığı yönündeki 'kesin bilgiler' doğru değildir.' ifadelerine yer. Beşiktaş onu trabzonspor'dan 8.429.708 tl (türk lirası) ile imzaladı.

Yeni sezonda yeni santraforlardan biri burak yılmaz olacak ifadelerini kullandı.

Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. Futbola 2001 yılında antalyaspor altyapısında başlayan burak yılmaz, antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 mayıs 2003 tarihinde sivasspor karşısında çıktı. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda, 'kral yuvaya dönüyor' başlığıyla burak yılmaz resmen duyuruldu. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler; Fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışan burak yılmaz'ın fenerbahçe derbisine kadar tam kapasiteye ulaşması ve sahadaki yerini alması bekleniyor. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Beşiktaş'ın yıldız golcüsü burak yılmaz, önceki gün oynanan fenerbahçe derbisinde beklentilerin altında kaldı. Burak yılmaz burada selçuk i̇nan ile iyi bir uyum yakaladı ve fenerbahçe'ye transfer oldu. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Devre arasında beşiktaş'a dönen 33 yaşındaki futbolcu, daha önce beşiktaş formasıyla derbilerde gol atamadığı için bu mücadeleyi farklı bir heyecanla bekliyor.

Yeni sezonda yeni santraforlardan biri burak yılmaz olacak ifadelerini kullandı. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. Menajeri necdet ergezen lille'de oynayan burak yılmaz ile ilgili transfer iddialarını cevapladı. Transfer çalışmalarına devam eden fenerbahçe, vestel manisaspor'un genç golcüsü burak yılmaz'ı renklerine bağlamak için bonservis bedelinin istediği rakama çekilmesini bekliyor. .yazarlarından ozan zeybek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda burak yılmaz'ın yeni sezonda fenerbahçe'nin santrforlarından biri olacağını iddia etti.

Burak Yılmaz Fenerbahçe de - Fenerbahçe Spor Kulübü
Burak Yılmaz Fenerbahçe de - Fenerbahçe Spor Kulübü from media.fenerbahce.org
Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Yeni sezonda yeni santraforlardan biri burak yılmaz olacak ifadelerini kullandı. Lille ile fransa ligi şampiyonluğuna uzanan burak yılmaz, canal futbol'a verdiği röportajda zaferin sırrını, soyunma odasının güçlü uyumuyla açıkladı. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. .yazarlarından ozan zeybek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda burak yılmaz'ın yeni sezonda fenerbahçe'nin santrforlarından biri olacağını iddia etti. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir.

Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı.

İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler; 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Son dakika fenerbahçe haberlerine göre, lille'de ütün bir performans sergileyen ve birçok takımın dikkatini çeken burak yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Dakikasında oyundan alınan burak yılmaz, alper ulusoy'a kızarak kenara geldi. Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda, 'kral yuvaya dönüyor' başlığıyla burak yılmaz resmen duyuruldu. Burak yılmaz, gelecek sezon %90 oranında fenerbahçe forması giyecek. Transferde emeği geçen herkese teşekkür eden burak, kimseyi mahcup etmeyeceğimi düşünüyorum. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Transfer çalışmalarına devam eden fenerbahçe, vestel manisaspor'un genç golcüsü burak yılmaz'ı renklerine bağlamak için bonservis bedelinin istediği rakama çekilmesini bekliyor. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli yorumcunun kulübümüzün gelecek sezon için burak yılmaz ile anlaşma sağladığı yönünde.

Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider burak yılmaz. .yazarlarından ozan zeybek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda burak yılmaz'ın yeni sezonda fenerbahçe'nin santrforlarından biri olacağını iddia etti.